https://boligekstra.dk/Default?Visit=Spain&Go=Andalusia&area=Granada&La=DKSmilingDanmark
Sommerhus grunde Fritidsgrunde Huse til salg

Din Online Ejendomsmægler

sommerhusgrund Gerlev Strandpark
Ikke bare Danmark´s digitale ejendomsmægler

Fast lav pris.- Uovertruffen service. - 100% solgt eller gratis - Professionelle billeder - Boligsiden, Facebook - Hotline med hjælp og vejledning - juridiske ansvar

Salg af bolig hus sommerhus eller villa en en stor beslutning der ændrer meget for familien
Derfor skal du vælge Danmark´s dygtigste eksperter i et samlet ejendoms handel´s bureau. Her bestemmer du selv prisen og uanset du selv står for salg og fremvisningerne – så er du aldrig helt alene. Vores dygtige medarbejdere er altid klar til at hjælpe med lige netop din bolighandel.
Når du overvejer at sælge din bolig, bør du som det første gøre dig tanker om, hvordan boligen skal sælges og hvad er prisen. Du kan enten betale en ejendomsmægler for at sælge din bolig – eller du kan gøre det selv via et selvsalg

Bolig Ekstra

Team BoligEkstra.dk består udelukkende af passionerede ejendomsmæglere, vurderingsspecialister, sagsbehandlere og marketingsspecialister. Vi satser målrettet på at være det bedste ejendoms handels bureau i branchen og ansætter derfor kun folk der kender deres lokalOmraade ud og ind. Hos BoligEkstra.dk møder du kun erfarne specialister.

BoligEkstra er ikke bare en Ejendomsmægler, Men et samlet ejendoms handels bureau med en hel gruppe af spesialister der escorterer dig sikkert gennem en ejendomshandel. - Du kan selv vælge hvor meget eksperthjælp du ønsker, måske vælger du selvsalg - Solgt og gratis - Læs mere om BoligExtra Partner eller se Hvem der er Boligekspert i dit område

Bliv en del af BoligEkstra gruppen

Skriv til os på support@boligekstra.dk og fortæl hvorfor du gerne vil være en del af vores teem. Vi søger de dygtigste, de mest ambitiøse til at blive en del af BoligEkstra, som ikke bare er bedre, men fremtidens 'Estate' gruppe.

Se nedenfor i hvilke byer vi søger Mæglere - Boligadvokater - Tekstforfattere - Drone og Boligfotografer - .Certificeret Tilstandsrapport

Større patricia Villaer

Patriciavilla Frederiksberg
Frederiksberg bolig

Der er solgt rekordmange boliger i 2020, og nogle har været mere populære end andre. BoligEkstra har set på hvilke villaer, der har været i ekstra høj kurs i 2022-23.

Over 100.000 danskere har købt ny bolig i løbet af 2022. Cirka 42.900 af handlerne var villaer, som fik ny ejer i årets løb. Og ser vi nærmere på hvilke typer af villaer, der især er blevet solgt, og har kendetegn, der går igen. Det viser en opgørelse fra BoligEkstra.dk.

Først og fremmest har efterspørgslen i forhold til husets størrelse ændret sig en smule i 2023. Det viser sig nemlig, at der er solgt flere af de store huse i forhold til tidligere år.

125-165 m2 Parcelhuse er populære

frederikssund lystbådehavn
Ligusterhækken hitter

Boligsalget er steget hver uge i januar 2023 og når Højeste niveau i uge 4 I årets første fire uger er salget af boliger i Danmark kun gået op, op og op. I Januar endte salget således på et rekordhøjt niveau med hele 2.868 solgte boliger alene i uge 4. 

Der er solgt usædvanligt mange boliger i de første uger af 2023, BoligEkstra.dk forventer det tvinger udbuddet yderligere ned.

Meget har coronavirusset skudt i sænk, men ikke boligprisne. Det bevæger sig kun i én retning, og det er op.

BoligEkstra.dk forventer fortsat stigende
boligpris i 2023-24 - Især på fritidshuse

Fritidsgrund Kalmar Huse
Fortsat Stigende bolig pris

BoligEkstra.dk forventer fortsat stigende bolig pris i 2024

BoligEkstra.dk brugere er optimistiske i forhold til udsigterne for boligprisne i 2021. I to nye spørgerunder på BoligEkstra.dk svarer flest deltagere, at de forventer stigende Kontantpris på både huse, ejerlejligheder og ikke mindst sommerhuse i 2021.

Corona har hævet efterspørgslen og bolighandler med prisnedslag er nu sjældne

ROMANTISK OG EKSKLUSIVT ebk.dk

EBK Huse

Klassisk sommerhusdesign i en moderne udgave - med et strejf af nostalgi
Der er noget ganske særligt ved EBK huse. Det romantiske design emmer af idyl og sender tankerne til charmerende badehoteller og de første klassiske sommerhuse. 

Real Estate Lawyer

Herfra er der direkte udgang til en stor træterrasse gennem en dobbeltdør, der giver sammenhæng med naturen udenfor. Det store tagudhæng og tilbagetrukne facade giver en oplevelse af veranda og forlænger timerne udenfor. Et hus med plads til generationer. 

Strandlyst husene fås 4 varianter med 3 eller 4 værelser.
Bebygget areal fra 73 m² til 128 m² med mulighed for individuel tilpasning. 
Nøglefærdig pris fra 1.742.800 kr. - - Sommer 2021 priser

Har du brug for en boligadvokat

Real Estate Lawyer
Advokaten er 'Købers' mand

Brug for en boligadvokat?
En advokat med speciale i bolig, kan hjælpe dig med alt en bolighandel kræver.
En boligadvokat kender til alle dokumenter, og hjælper dig med servitutter, tinglysning og advokatforbehold. Boligmarkedet og lovgivningen er hele tiden i udvikling, og en boligadvokat hjælper både førstegangskøbere og dig, der har købt bolig før Ok.
Få hjælp af en boligadvokat til både køb, forældrekøb, salg og leje af hus, lejlighed eller andelsbolig.

Gratis løbende overvågning af dine realkreditlån

Låneovervågning kan med fordel foretages af eksterne rådgivere uden om bank eller kreditforening. Din nuværende bank giver eksempelvis næppe besked, hvis du kan spare penge ved at skifte til en anden bank.

Teknologi og ingen tidsspilde
Vi har bygget en platform som gør salget langt lettere for dig. Følg med i dit salg med et clik, få feedback fra fremvisninger, gem alle dokumenter i din egen dokumentbank på BoligEkstra.dk og meget mere.

Vores mål er at tilbyde dig en langt bedre A-Z service, fuld gennemsigtighed og et mere effektivt boligsalg til en meget fair pris. På dine vilkår og ikke vores.

Boligekstra.dk varetager DINE interesser i et meget turbulent marked.