Køberkartotek

sommerhusgrund købes

BoligEkstra har ikke bare et stort sælgerkartotek, men vi har også et stort køberkartotek

Når du overvejer at sælge din bolig, bør du som det første gøre dig tanker om, hvordan boligen skal sælges og hvad er prisen. Står du og skal skifte bolig eller dit sommerhus er blevet for lille, så tast dig ind i vores Sælgerkartotek.

smiling China

BoligEkstra.dk har rigtig mange i Køberkartoteket der er villige til at betale prisen for den rigtige beliggendhed, også selv om der er bygninger på grunden til nedrivning.

Har du en grund, sommerhus eller et hus der skal sælges før banken vil give grønt lys for den nye bolig, så har vi i køberkartoteket mange der søger huse og sommerhuse til nedrivning for at give plads til nybygning.
i de tilfælde er det kantant og hurtig afregning og du skal ikke vente eller bekoste alverdens rapporter før handlen kan underskrives.

Byt til nyt

Skriv til os på support@boligekstra.dk og fortæl hvad du har og hvad du søger, så matcher vi køber og sælger så i begge får en god handel uden fordyrende omkostnnger.

Vi har i øjeblikket specielt mange forespørgsler på sommer og fritidshuse til nedrivning og nyopførelse, men også mondæne Strandvejsvillaer efterspørges til nybyggeri

Store huse efterspørges

Patriciavilla Frederiksberg
Frederiksberg bolig

Der er solgt rekordmange boliger i 2020, og nogle har været mere populære end andre. BoligEkstra har set på hvilke villaer, der har været i ekstra høj kurs i 2020.

Over 100.000 danskere har købt ny bolig i løbet af 2020. Cirka 42.900 af handlerne var villaer, som fik ny ejer i årets løb. Og ser vi nærmere på hvilke typer af villaer, der især er blevet solgt, og har kendetegn, der går igen. Det viser en opgørelse fra BoligEkstra.dk.

Først og fremmest har efterspørgslen i forhold til husets størrelse ændret sig en smule i 2020. Det viser sig nemlig, at der er solgt flere af de store huse i forhold til tidligere år.

125-165 m2 Parcelhuse er populære

frederikssund lystbådehavn
Ligusterhækken hitter

Boligsalget er steget hver uge i januar 2021 og når Højeste niveau i uge 4 I årets første fire uger er salget af boliger i Danmark kun gået op, op og op. I sidste uge endte salget således på et rekordhøjt niveau med hele 2.868 solgte boliger alene i uge 4. 

Der er solgt usædvanligt mange boliger i de første uger af 2021, BoligEkstra.dk forventer det tvinger udbuddet yderligere ned.

Meget har coronavirusset skudt i sænk, men ikke boligprisne. Det bevæger sig kun i én retning, og det er op.

BoligEkstra.dk forventer fortsat stigende
boligpris i 2021 - Især på fritidshuse

Fritidsgrund Kalmar Huse
Fortsat Stigende bolig pris

BoligEkstra.dk forventer fortsat stigende bolig pris i 2021

BoligEkstra.dk brugere er optimistiske i forhold til udsigterne for boligprisne i 2021. I to nye spørgerunder på BoligEkstra.dk svarer flest deltagere, at de forventer stigende Kontantpris på både huse, ejerlejligheder og ikke mindst sommerhuse i 2021.

Corona har hævet efterspørgslen og bolighandler med prisnedslag er nu sjældne

Drømmer du om dit eget fritidshus? Så har Kalmar-huse mere end 50 års erfaring

ROMANTISK OG EKSKLUSIVT ebk.dk

EBK Huse

Klassisk sommerhusdesign i en moderne udgave - med et strejf af nostalgi
Der er noget ganske særligt ved EBK huse. Det romantiske design emmer af idyl og sender tankerne til charmerende badehoteller og de første klassiske sommerhuse. 

Real Estate Lawyer

Herfra er der direkte udgang til en stor træterrasse gennem en dobbeltdør, der giver sammenhæng med naturen udenfor. Det store tagudhæng og tilbagetrukne facade giver en oplevelse af veranda og forlænger timerne udenfor. Et hus med plads til generationer. 

Strandlyst husene fås 4 varianter med 3 eller 4 værelser.
Bebygget areal fra 73 m² til 128 m² med mulighed for individuel tilpasning. 
Nøglefærdig pris fra 1.399.400 kr.

Har du brug for en boligadvokat

Real Estate Lawyer
Advokaten er "Købers" mand

Brug for en boligadvokat?
En advokat med speciale i bolig, kan hjælpe dig med alt en bolighandel kræver.
En boligadvokat kender til alle dokumenter, og hjælper dig med servitutter, tinglysning og advokatforbehold. Boligmarkedet og lovgivningen er hele tiden i udvikling, og en boligadvokat hjælper både førstegangskøbere og dig, der har købt bolig før Ok.
Få hjælp af en boligadvokat til både køb, forældrekøb, salg og leje af hus, lejlighed eller andelsbolig.

Gratis løbende overvågning af dine realkreditlån

Låneovervågning kan med fordel foretages af eksterne rådgivere uden om bank eller kreditforening. Din nuværende bank giver eksempelvis næppe besked, hvis du kan spare penge ved at skifte til en anden bank.

SE HVAD DU KAN SPARE

Teknologi og ingen tidsspilde
Vi har bygget en platform som gør salget langt lettere for dig. Følg med i dit salg med et clik, få feedback fra fremvisninger, gem alle dokumenter i din egen dokumentbank på BoligEkstra.dk og meget mere.

Vores mål er at tilbyde dig en langt bedre A-Z service, fuld gennemsigtighed og et mere effektivt boligsalg til en meget fair pris. På dine vilkår og ikke vores.

Boligekstra.dk varetager DINE interesser i et meget turbulent marked.

Greater Copenhagen