Vælg Land og region
https://boligekstra.dk/Fritidsgrunde-koebes?Copenhagen$Greater_Copenhagen$Greater_Copenhagen$Capital_Region_of_Denmark$Denmark$Europe$0$0&Book=Area&La=DKSmilingDanmark

Din Online Ejendomsmægler

sommerhusgrund Gerlev Strandpark
Ikke bare Danmark´s digitale ejendomsmægler

Fast lav pris.- Uovertruffen service. - 100% solgt eller gratis - Professionelle billeder - Boligsiden, Facebook - Hotline med hjælp og vejledning - juridiske ansvar

Salg af bolig hus sommerhus eller villa en en stor beslutning der ændrer meget for familien
Derfor skal du vælge Danmark´s dygtigste eksperter i et samlet ejendoms handel´s bureau. Her bestemmer du selv prisen

Sælger du til en køber i vores køberkartotek kan det være helt Gratis og KØBER betaler alle omkostninger til skøde mv.

smiling Estate

BoligEkstra.dk har i øjeblikket ekstra mange forespørgsler på velbeliggende fritidsgrunde i Nordsjælland .

 Et skuffesalg er derfor den ultimative vej til et billigt boligsalg og en høj salgspris.

Når du opretter din salgsopstilling på Boligekstra.dk, bliver du sendt ud i vores køberkartotek til netop dem, der søger en bolig som din baseret på pris, beliggenhed, størrelse og boligtype.

Hver dag kommer der nye købere i kartoteket, og du kan hele tiden følge med i, hvor mange der får en mail om dit skuffesalg og hvor mange, der klikker videre ind og ser netop din salgsopstilling.

Køberne kontakter dig direkte på mail eller telefon, og sammen kan I aftale fremvisning og næste skridt. Får du brug for hjælp eller gode råd, kan du altid tage fat i os. Vores juridiske rådgivere hjælper også gerne med købsaftalen og berigtigelsen, så handlen kommer i hus. Se mere om Hvem er Boligekspert.

Vi forventer på nuværende tidspunkt, at boligpriserne vil lette på speederen over sommeren, og at priserne resten af året stiger i omegnen fire til fem procent. Allerede i 2022 forventer vi, at boligmarkedet er dampet af, og at hus- og ejerlejlighedspriser fortsat stiger, men dog blot med mere almindelige cirka 6 - 8½  procent. Det samme billede forventer vi i 2023.

Dog ser vi en ekstrem prisstigning på 'de gode adresser' og unik beliggenhed.  det kan ikke alene tilskrives TV programmet Beliggenhed -beliggenhed men er ikke mindst et udtryk for at den nye generation på boligmarkedet værdsætter og er indstillet på at betale prisen for de herlighedsværdier der indgår i et boligkøb. - - en tendens vi mener bliver forstærket i fremtiden og i takt med velfærdssamfundets udvikling

Store huse efterspørges

Patriciavilla Frederiksberg
Frederiksberg bolig

Der er solgt rekordmange boliger i 2020, og nogle har været mere populære end andre. BoligEkstra har set på hvilke villaer, der har været i ekstra høj kurs i 2020.

Over 100.000 danskere har købt ny bolig i løbet af 2020. Cirka 42.900 af handlerne var villaer, som fik ny ejer i årets løb. Og ser vi nærmere på hvilke typer af villaer, der især er blevet solgt, og har kendetegn, der går igen. Det viser en opgørelse fra BoligEkstra.dk.

Først og fremmest har efterspørgslen i forhold til husets størrelse ændret sig en smule i 2020. Det viser sig nemlig, at der er solgt flere af de store huse i forhold til tidligere år.

125-165 m2 Parcelhuse er populære

frederikssund lystbådehavn
Ligusterhækken hitter

Boligsalget er steget hver uge i januar 2021 og når Højeste niveau i uge 4 I årets første fire uger er salget af boliger i Danmark kun gået op, op og op. I sidste uge endte salget således på et rekordhøjt niveau med hele 2.868 solgte boliger alene i uge 4. 

Der er solgt usædvanligt mange boliger i de første uger af 2021, BoligEkstra.dk forventer det tvinger udbuddet yderligere ned.

Meget har coronavirusset skudt i sænk, men ikke boligprisne. Det bevæger sig kun i én retning, og det er op.

BoligEkstra.dk forventer fortsat stigende
boligpris i 2021 - Især på fritidshuse

Fritidsgrund Kalmar Huse
Fortsat Stigende bolig pris

BoligEkstra.dk forventer fortsat stigende bolig pris i 2021

BoligEkstra.dk brugere er optimistiske i forhold til udsigterne for boligprisne i 2021. I to nye spørgerunder på BoligEkstra.dk svarer flest deltagere, at de forventer stigende Kontantpris på både huse, ejerlejligheder og ikke mindst sommerhuse i 2021.

Corona har hævet efterspørgslen og bolighandler med prisnedslag er nu sjældne

Drømmer du om dit eget fritidshus? Så har Kalmar-huse mere end 50 års erfaring

Greater Copenhagen