Log Ind og Indtast din ejendom her

User Name:Pasword
Indtast Bruger og Pasw. 

Opretter du logind for en virksomhed -ejendomsmægler mv. - så brug virksomhedens Email men lav en sikker kode som kan benyttes af alle i virksomheden

Er du ny bruger så klik her

Har du af en eller anden årsag glemt din kode, og skal du have en ny, så svar på et par spørgsmål her.

Se vores Privatlivspolitik

Telefon   Mobil:
ForNavn EfterNavn
 
Adresse   Postal code
 
City   DK Denmark
 

sommerhusgrund Gerlev Strandpark

Samarbejdspartnere
På en række områder indenfor forhandlersalg ejendomsjura og forretningsudvikling, er BoligEkstra´s samarbejdspartnere, vigtige brikker i den fortsatte udvikling.

Et boligsalg eller boligkøb, involverer ofte flere dygtige specialister på helt specifikke områder og udgør den største del af omkostningerne ved en ejendomshandel.
Bliv en af vore dygtige partnere i et samlet ejendoms handels bureau

BoligEkstra.dk søger de dygtigste og de mest ambitiøse mæglere, boligfotografer, boligadvokater, skatterevisorer, tekstforfattere, banker, håndværkere og realkreditinstitutter til at blive en del af et samarbejdende mægler buro som ikke bare er en bedre ejendomsmægler, men også fremtidens mægler buro hvor ejendommen sælges fordi de bedste specialister står til disposition.
Bliv en af vore dygtige partnere
Hos BoligEkstra kan du vælge at sælge selv helt uden omkostninger, eller du kan "plukke" den eksperthjælp du har behov for til en langt lavere pris fordi vi samarbejder under et samlet ejendoms handels bureau BoligEkstra.dk