Boligadvokater

Din online Ejendomsmægler

Fast lav pris.- Uovertruffen service. - 100% solgt eller gratis - Professionelle billeder - Boligsiden, Facebook - Hotline med hjælp og vejledning - juridiske ansvar

En moderne ejendomsmægler der er med dig hele vejen, og selvfølgelig NO CURE NO PAY
Selvom du selv står for fremvisningerne – så er du aldrig helt alene. Vores dygtige medarbejdere er altid klar til at hjælpe med lige netop din bolighandel.

BoligEkstra lover brugerne af  BoligEkstra´s on line service at de kan spare penge, det løfte vil vi Bla. holde ved en række regler og tiltag.

BoligEkstra er også en forretning der på sigt skal give et samlet afkast som skal hentes ved alle brugere og ikke bare ved køb salg eller formidling af fast ejendom.

1.  Vi har beregnet, og vil tilknytte ca. 200 boligadvokater fordelt på landets 98 kommuner således køber kan vælge en boligadvokat der ikke er tilknyttet sælger og omvendt.

2.  200 byggesagkyndige der er certificeret til udarbejdelse af tilstandsrapporter 

3. ca. 200 fordelt over landets 98 kommuner til udarbejdelse af El-instalationsrapporter

4.  200 Bolifotografer fordelt over hele landet til fotografering.

5 en rimelig fordeling af Bolig-stylister

6 et begrænset antal Arkitekter, inginører mv.

Herudover vil boligekstra  tilbyde lånefinanciering ved diverse Banker og realkreditinstitutter.

Revisorer vil blive tilknyttet i det omfang der viser sig behov

Boligekstra´s dygtige personaler vil mod standard takster rekvirerer lovpligtige ejendomsoplysninger hvor sælger vælger selvsalg uden advokat eller mægler.

Alle nævnte skal på sigt afstå et afkast til driften af Boligekstra.dk

Vi skriver "på sigt" fordi vi ved der vil gå nogen tid før alle med tilknytning til Boligekstra.dk finder en samhørighed og en loyalitet overfor "projektet" boligekstra.dk online ejendomsmægler der betyder at alle kan opnå bebefits ved samarbejdet.

Ideen er at når Boligekstra,dk opnår en selvforstærkende popularitet vil Boligekstra.dk udbyde (brugerne vil vælge) en hel vifte af serviceydelser hvor virksomhederne alle har tilknytning til Boligekstra.dk online service

Boligekstra tilbyder dig som partner og dig som kunde/bruger
1.  en service hvor du får "en sagsmappe" i skyen, vi arbejder med AZUR og når du har registreret dig som Boligekstra kunde, bruger eller partner, bliver der oprettet en sagsmappe på dig, hvor du altid kan gå tilbage til en hvilken som helst handling, en sag eller et dokument og læse det igen.

I dag er der en streng forbrugerbeskyttelses lovgivning og såvel særregler om ansvarsfraskrivelse ved ejendomshandler. derfor har du mulighed for at Gemme samtlige dokumenter korespondance salg og købsmateriale i op til 15 år efter en ejendom er handlet eller overdraget

Et lille regnestykke:

Vi har beregnet at smertegrænsen for Denne portal er ca. 200 solgte ejendomme årligt, hvorefter vi udvider til nærområderne i Europa.

Boligekstra samarbejder med SmilingGlobe. com - Smilingdanmark.dk samt en hel vifte af netportaler både nationalt og globalt.

DVS. hvis projektet skal være rentabelt skal alle svare ca. 10 - 15% af den omsætning de opnår til administration af Boligekstra.dk. online portalen, som alle også bruger som annonce portal.

Alle  interesserede kan allerede nu sende ansøgning med relevante oplysninger, virksomhedslogo, priser m.v. til support@Boligekstra.dk

Portalen er under evig udvikling.