Sale 
     Vordingborg
Vordingborg Sjaelland South    Region Sjælland
Ejendomsmægler Vordingborg  Er dit fritidshus TIL SALG Vordingborg Info@boligekstra.dk  
Er dit fritidshus TIL SALG

BOLIG FAKTA

Bestil fremvisning
TypeEtagerKontantpris
promotion1675.000,00 kr.
BoligRumBrutto Md.
85 M²0470,00 kr.
GrundKælderNetto
45 M²0 M²300,00 kr.
KommuneByggeårEjerudg
Vordingborg2020580 kr.
LiggedageSag nr:KM2-Pris
103594230,00

Gode råd, når du selv vil sælge din bolig
Der kan være mange penge at spare, hvis du selv sælger din bolig uden mægler. Men du skal have styr på de praktiske, juridiske og økonomiske forhold. Få gode råd i trin for trin-guiden til Selvsalg af din bolig.

Benyt dig af huseftersynsordningen
Huseftersynsordningen skal beskytte både køber og sælger mod økonomiske overraskelser i forbindelse med køb og salg. Som sælger har du ansvar for husets tilstand i 10 år efter salget, men med en tilstandsrapport og en elinstallationsrapport samt en ejerskifteforsikring, bliver du fritage for ansvar. Køber og sælger deles om udgiften til en ejerskifteforsikring.

Er dit fritidshus TIL SALG Vordingborg finder du i Vordingborg, og kan tilbyde dig en velbeliggende Bed and Breakfast B&B..
Hvis du vil se Er dit fritidshus TIL SALG Vordingborg, eller bare en enkelt overnatning på Er dit fritidshus TIL SALG Vordingborg, kan du opleve følgende, blandt mange andre attraktioner i Vordingborg.

Er dit fritidshus TIL SALG , clik på Er dit fritidshus TIL SALG Vordingborg og reserver plads direkte på Er dit fritidshus TIL SALG hjemmeside. I kort afstand fra Er dit fritidshus TIL SALG i Vordingborg, kan du vælge en af de mange restauranter og spisesteder i Vordingborg


Telefon: 0      Er dit fritidshus TIL SALG   Homepage: Er dit fritidshus TIL SALG

Se bedømmelse Bedømmelse af Er dit fritidshus TIL SALG Vordingborg, Har du ris eller ros til denne Bed and Breakfast, Skriv din bedømmelseHotel Bedømmelse


Er dit fritidshus TIL SALG Vordingborg Info@boligekstra.dk
Page:  1
Page:  1
[1]   >